Vill du bli min knullkompis?

Tjej med stora tuttar söker knullkompis
Hej hej!

Go o glad tjej här som söker knullkompis! Jag har nyss separerat med min kille och skulle vilja pröva singellivet ett tag. Men jag är inte direkt någon vidare old fashioned girl som sätter sig på krogen och väntar på att en karl kommer och pratar med mig. Jag använder knullkompis-communityt för att skaffa killar. men jag kom på att jag var tvungen att göra lite reklam för mig själv först. dagens medium är inte en kontaktannons i tidningen – utan via en blogg! haha.

Är jag något du vill doppa kuken i? skriv till mig så styr vi upp en kväll antingen i din eller min säng, haha.

Kram!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Kan jag vara killen du söker? En bröstfixerad kille 54 år som älskar stora mjuka tunga äkta behag. Det är vackert och kvinnligt med stora bröst

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *