Bröstmys med mina väldigt känsliga bröst?

suga på mina känsliga bröst?Jag har väldigt känsliga bröst och fullkomligen älskar all form av beröring av brösten. Jag har tidigare ägnat mig åt en del vuxenamning, vilket jag tycker har varit härligt ut flera aspekter. Dels är det väldigt intimt och man känner sig väldigt nära den personen som suger på ens bröst, dels är det sexigt så in åt helvete. Det är konstigt det där, hur amning kan skapa så många olika känslor i mig. Men det kanske är därför jag gillar det så mycket?

Jag har en pojkvän som jag ammar ibland men på grund av olika arbetstider har vi tyvärr ganska lite tid ihop. Så – jag önskar träffa någon som har liknande tankar som mig kring amning och som skulle vilja få en stund i soffan tillsammans med mig någon kväll i veckan eller så.

För mig är det oerhört viktigt att vi klickar. Vi behöver kunna prata med varandra om annat än sex. Jag vill veta vem du är, om du haft en bra dag på jobbet, vad du går runt och dagdrömmer om och en massa andra saker. Jag söker en friend with benefits, antar jag.

Min pojkvän vet om att jag finns här och att jag lagt upp den här annonsen. Så här smusslas det inte med något. Jag vill inte att du smusslar heller. Rak, ärlig och öppen kommunikation är ett absolut krav.

Om du läst hit och uppfyller kriterierna ovan – skriv. Kanske blir det början på något härligt tillsammans? 🙂

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *