BBW kvinna söker KK

BBW kvinnaHej där ute!

Jag är en 30årig BBW kvinna i Skaraborg som söker en stabil KK. Du ska gärna gilla BBW, orakat och vara okej med att jag har partner och är poly. Är alltså inte intresserad av att vara med någon som är otrogen utan du är som jag i ett öppet förhållande eller singel. Du bor helst centralt i Skara, Skövde eller Lidköping. Bor med en av mina partners så kan inte ses hos mig för det mesta. Du ska inte vara rädd för kondom eller bli avskräckt av mens. Du respekterar mina gränser och jag dina. Vi kommunicerar öppet och ärligt om vad vi vill och inte.

Vem är jag då? Det mesta står på min profil men den kortfattade versionen är att jag är 163, tatuerad, glasögon, kurvig med stora tuttar. Ålder spelar ingen större roll om du är trevlig och stilig. Karisma är viktigare än konventionell skönhet. Allmänbildning och intelligens förstärker mitt potentiella intresse väldigt mycket.

Verifiering med ansiktsbilder sker på lämplig app (har ej snap).

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *