Tutt storleken på mina tuttar?

Tutt storleken Det är något med sexiga underkläder och mig. Jag älskar att ta på mig strumpebandshållare och strumpor som når ända upp till låren. Jag gillar förstås latex stövlar med, jag har både vita och svarta latex stövlar med hög klack. Korsetter är en annan favorit. Inte för att jag har problem med fläsk som måste bindas utan det är sexigt och mycket kvinnlig känsla när man tar på sig en korsett som samtidigt pushar upp mina tuttar. Förresten.. gällande tuttar, vad tycker du om tutt storleken på mina tuttar? Eller är du som läser en kille som älskar jättetuttar. Det där verkar variera lite, de killar jag varit tillsammans med har alltid föredragit mindre tuttar framför stora fläskpattar.

Om någon där ute kille 20-40 år läser detta jag skrivit och blir nyfiken på mig kan vi gärna chatta mer privat. Börja med att svara mig och berätta vem du är  – annars finns jag tillgänglig alla kvällar i veckan här – då jag har appen i mobilen. Puss på er så länge så hoppas jag att vi hörs snart!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *