BBW kvinna söker KK

BBW kvinnaHej där ute!

Jag är en 30årig BBW kvinna i Skaraborg som söker en stabil KK. Du ska gärna gilla BBW, orakat och vara okej med att jag har partner och är poly. Är alltså inte intresserad av att vara med någon som är otrogen utan du är som jag i ett öppet förhållande eller singel. Du bor helst centralt i Skara, Skövde eller Lidköping. Bor med en av mina partners så kan inte ses hos mig för det mesta. Du ska inte vara rädd för kondom eller bli avskräckt av mens. Du respekterar mina gränser och jag dina. Vi kommunicerar öppet och ärligt om vad vi vill och inte.

Vem är jag då? Det mesta står på min profil men den kortfattade versionen är att jag är 163, tatuerad, glasögon, kurvig med stora tuttar. Ålder spelar ingen större roll om du är trevlig och stilig. Karisma är viktigare än konventionell skönhet. Allmänbildning och intelligens förstärker mitt potentiella intresse väldigt mycket.

Verifiering med ansiktsbilder sker på lämplig app (har ej snap).

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Vild tjej vill bli knullad av erfarna män

vill bli knullad av kåta äldre män

Jag heter Sara och är en knullsugen tjej på 26 år med stora mjuka bröst. Jag går igång på äldre män med erfarenhet! Jag är less på allt lammkött och vill ha riktigt kåta män som vet vad de gör i sängen!

Jag älskar att bli bortskämd med gåvor, och man skulle väl kunna säga att jag söker en form av sugar daddy! Gåvor får mig att vilja bli riktigt hårt knullad och jag är en riktig vildkatt i sängen! Jag kan hålla på i timmar, så det är bäst att du gillar att knulla och inte ledsnar fort! Någon jag också älskar är att bli behandlad som en slav, ja, det låter konstigt men det är en stor fetisch jag har. Jag vill bli beordrad att utföra saker, och annars vill jag bli bestraffad! Knulla mig hårdare om jag är olydig!

Så går du också igång på detta? I så fall är jag väldigt sugen att få träffa dig, så kan vi nog få en mysig tid tillsammans! Jag är riktigt kåt!

Kontakta mig gärna, men tänk på att skriva ordentligt för annars riskerar det att åka i papperskorgen och du blir utan svar!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Tjej vill suga kuk

Suga kuk

Jag är riktigt kåt och vill ha en knullkontakt omgående! Fast om jag ska vara ärlig, det jag är mest sugen på är att suga kuk! Jag vill ha en stor mysig kuk i min mun som jag kan få suga! Sen vill jag att du kommer i min mun, så jag kan svälja sperman! Jag älskar att använda min mun till olika sexuella saker, främst då till att suga kuk, men även hångla och kyssas är något jag älskar och blir riktigt kåt av! Jag kan även tänka mig ha en trekant med dig och någon tjej, så kan jag slicka hennes fitta! Fast jag är inte bara begränsad till det jag skrivit om ovanför, jag kan även tänka mig att ha vanligt sex och att du knullar mig!

Jag är den typen som stönar riktigt högt när någon knullar mig så om du inte gillar det så är jag nog ingen för dig, men många män brukar ju bli ännu kåtare av tjejer som stönar! Speciellt mycket stönar jag om jag får ligga ner i en soffa med benen särade och du knullar mig riktigt hårt i fittan! Oooh, vad jag älskar det! Låter jag som någon för dig? Skriv då!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Tjej med stora bröst

Kåt tjej med nakna stora bröst

Heej! Jag är en tjej med en stor och mysig rumpa och stora bröst som vill knulla. Jag blev av med oskulden förra året och har inte haft sex sedan dess, så jag är väldigt fräsch och hungrig om man säger så. Jag har sökt efter en härlig kille ett långt tag men har inte hittat något, och därför tar jag mig nu chansen att skicka in en kontaktannons på denna sida. Jag har inte testat på särskilt mycket då jag bara haft sex två gånger så det vore kul att testa något nytt som analsex som jag min stora rumpa till trots aldrig har haft! Jag är flexibel och kan komma till dig, eller så kommer du till mig men jag kan inte lova att det går på grund utav mina övriga familjemedlemmar.

Hoppas jag kan hitta en knullkontakt, kanske en äldre man som vill knulla? Jag kanske är lite galen men allting intresserar mig verkligen, bara du gillar sex!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Snygg tjej med stora bröst

Snygg tjej med stora bröst Jag är en snygg tjej med stora bröst. Glad, social, med mkt humor. Bild finns på mig i de privata som man får se i fall jag tycker du e intressant. Vad söker jag då, en kille med klass, stil o finess någon som kan uppföra sig, finns en del här som inte kan de, bara för att de e en sexsida så är de inte fritt fram att bete sig hur som helst i alla fall inte om ni vill ha kontakt med mig. Jag har skinn på näsan så jag kommer fräsa ifrån om jag tycker du förtjänar de. Men de jag söker är en trevlig charmig kille, så ni får mer än gärna höra av er om ni känner ni passar in på de. skriv till mig

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Bröstmys med mina väldigt känsliga bröst?

suga på mina känsliga bröst?Jag har väldigt känsliga bröst och fullkomligen älskar all form av beröring av brösten. Jag har tidigare ägnat mig åt en del vuxenamning, vilket jag tycker har varit härligt ut flera aspekter. Dels är det väldigt intimt och man känner sig väldigt nära den personen som suger på ens bröst, dels är det sexigt så in åt helvete. Det är konstigt det där, hur amning kan skapa så många olika känslor i mig. Men det kanske är därför jag gillar det så mycket?

Jag har en pojkvän som jag ammar ibland men på grund av olika arbetstider har vi tyvärr ganska lite tid ihop. Så – jag önskar träffa någon som har liknande tankar som mig kring amning och som skulle vilja få en stund i soffan tillsammans med mig någon kväll i veckan eller så.

För mig är det oerhört viktigt att vi klickar. Vi behöver kunna prata med varandra om annat än sex. Jag vill veta vem du är, om du haft en bra dag på jobbet, vad du går runt och dagdrömmer om och en massa andra saker. Jag söker en friend with benefits, antar jag.

Min pojkvän vet om att jag finns här och att jag lagt upp den här annonsen. Så här smusslas det inte med något. Jag vill inte att du smusslar heller. Rak, ärlig och öppen kommunikation är ett absolut krav.

Om du läst hit och uppfyller kriterierna ovan – skriv. Kanske blir det början på något härligt tillsammans? 🙂

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Ung tjej med stora tuttar

Mullig tjej med stora tuttar

Jag är en ung tjej som har fastnat för äldre män, jag vet inte varför men äldre män får mig att bli riktigt kåt, speciellt när de skämmer bort mig med gåvor för att sedan knulla mig. Jag älskar mys och att smekas och kyssas innan man börjar knulla gör mig riktigt upphetsad! Jag har haft några yngre killar men det känns som att det är helt meningslöst att ha sex med några personer i ens egen ålder, för de njuter inte ens på samma sätt som när en äldre man knullar mig. Jag vill liksom känna mig uppskattad, och mer än det! Jag vill verkligen få den som knullar mig att njuta och riktigt stöna när den knullar mig, och så brukar det vara när äldre män sätter på mig bakifrån och har analsex med mig! Fast, analsex är inte allt. Jag älskar att suga kuk och när män klämmer på mina stora tuttar. Sedan njuter jag enormt av att bli slickad i fittan, det är fantastiskt.

Så se det här som en möjlighet att träffa en ung tjej om du är lite äldre och ändå vill ha en ung knullkontakt som verkligen är hängiven att få dig att njuta!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Mina bröst behöver kärlek

Mina bröstJag har stora, naturliga, känsliga bröst. Jag fullkomligt älskar att få mina bröst smekta, slickade samt kittlade. En återkommande fantasi är att träffa två killar som tar hand om dem.

Det är bara på överkroppen jag är naken, på underkroppen är jag troslös men har en lös och lätt kjol på mig. Mina två män leker med var sitt bröst. De smeker med fingertopparna. Och slickar på bröstet som en katt som slickar sig ren. Jag har gärna armarna bundna så jag är fullkomligt passiv. Alla rörelser är långsamma, utdragna, retsamma. Det pågår länge, tills jag får orgasm eller tills jag är så kåt att jag tigger om att bli slickad till orgasm.

Detta är bara en fantasi. Vet inte om jag någonsin vågar att utleva den.

Uppdatering:
Jag tackar för erbjudanden. Men jag kommer inte under några omständigheter att träffa ett killpar spontant. Om det här ska bli verklighet har jag haft sex med den ena eller bägge innan så jag känner mig trygg, och så jag vet att de smeker och slickar så som jag gillar det. Jag är medveten om att detta sannolikt förblir en fantasi, tack för påminnelserna och ja, jag tillåter mig att vara kräsen, det är trots allt min kropp det gäller!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Söt kurvig tjej med stora tuttar

en söt kurvig tjej med stora tuttarHallå!

Söker en kille att träffa när det passar! Främst för att ligga av oss, umgås osv, så får vi se vad som händer sen. Du ska vara mellan 25-45 år, singel och gärna välutrustad. Du ser bra ut och är renlig. Du får gärna ha mer personlighet än bara din kuk!

Vad du får: Söt kurvig tjej, piercad och med stora tuttar. Go och glad för det mesta!

Jag söker inte äldre, par, engångsligg och jag vill inte hjälpa dig att vara otrogen.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Gravid och kåt – Knulla mig

Gravid och kåt och knullsugenSom rubriken lyder, jag är gravid och kåt, jag är i 5:e månaden nu och pappan till barnet som är min make kommer att vara bortrest på jobb långa tider, han jobbar utomlands, så jag kommer att vara ensam mycket och jag har blivit så otroligt kåt nu när jag är gravid och undrar om det finns någon kille/man som kan tillfredsställa mina sexuella lustar innan jag spricker hihi

Knulla mig, tillfredsställ mig, ta hand om mina svullna stora bröst, det gör inget om du är gift, det är nästan bättre så förstår vi båda hur viktigt det är att vi är diskreta.

Puss

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!