MILF med silikon tuttar

silikon tuttarKåt mogen MILF med silikon tuttar som älskar kuk och sperma. Älskar att suga härliga stora kukar som sprutar ner ansiktet och som gärna knullar mig analt. Vill gärna ha flera killar samtidigt och främst yngre från 18 till 30 år. Har en master som bestämmer över mig och vilka jag träffar och vad jag ska göra. Han vill gärna låna ut mig till massor av kåta kukar som jag ska suga och leka med. Vill gärna att ni är seriösa och kan ses med kort varsel. OBS alla träffar skall filmas till min master träffar inte någon som ej är med på det. Inga ansikten kommer att synas på filmerna.

Söker främst yngre killar mellan 18-30 år för sköna stunder. Söker härliga unga kukar att suga och som sprutar mycket. Älskar att bli tagen analt och vill gärna ha flera killar samtidigt.
Alla möten skall filmas till min master och de är han som bestämmer vem jag träffar. Era ansikten kommer inte att synas på filmerna.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Kåt kvinna med stora bröst söker kille

Mina stora bröstHej alla.

I helgen kommer jag på besök i Göteborg och söker därför någon med stor och grov kuk som uppskattar en tjock kvinna med en tight fitta, som dessutom ÄLSKAR sex. Skulle gärna träffas i helgen om intresse uppstår. Om ni inte har bild på er sida så kommer jag INTE svara. All sex sker med kondom.

Jag själv är 1.64 lång, mörkt hår, stor härligt go kropp med stor mage, mjuka stora bröst, små bröstvårtor som älskar att bli slickade på, 100C i bh-storlek, 125kg och rakad, tight o våt fitta. Älskar att ge mig hän o stönar mycket under själva sexakten. Det är enbart vaginal och ”vaniljsex” jag söker. Gärna missionären eller bakifrån 😉

Eftersom jag är upptagen, så bör en träff ske så diskret som möjligt

Gillar att suga, går i gång på att mina bröstvårtor blir väl omhändertagna av både mun och tunga.

Jag rider inte och gillar inte att bli slickad samt gäller kondom oavsett vad

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Submissive bimbo önskar uppleva trekant

Submissive bimbo

Ni är två snygga, vältränade till väldigt vältränade killar/män, minst 175cm, 25-45 år där åtminstone en av er är Dominant, och ni drömmer om att ha trekant med er alldeles egna lilla bimbo-docka. Ni är samspelta och har liknande erfarenheter sedan tidigare, är trygga i er själva och har inga problem med att läsa av situationer eller personer och trots att ni är perversa och kinky lever ni i övrigt städade och välordnade liv med bra jobb, stabil ekonomi, rena belastningsregister och ett sunt förhållande till alkohol och droger. Ni ska BÅDA TVÅ vara villiga att snabbt verifiera er och kunna videochatta.

Jag är en submissive bimbo, som önskar uppleva trekant tillsammans med två män. Mer om hur jag ser ut hittar ni i min profil, och mer om vad jag gillar och vilka gränser jag har diskuteras med dem som är intressanta. Jag är väldigt kräsen och kommer att kräva verifikationsbilder mm via annan plattform, jag accepterar inget strul så slösa inte min tid. Träff kommer att ske hos mig eller på hotell. Jag svarar ENBART på mejl från dem som uppfyller kriterierna och gör INGA UNDANTAG. Par, äldre/yngre och annan body-type göre sig icke besvär.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Är du min nya FWB?

FWBJag söker en FWB. Dvs någon att hänga med som vän, träna, kolla film, dra på en hotellweekend, gå på konsert, ha det skönt med osv. Enbart kk är INTE intressant. Heller inte något engångsligg. Jag älskar mys och närhet så det är ju bra om du också gör det.

Du ska kunna föra en vettig konversation, vara längre än jag (173cm) och är du längre än 180 cm är det ett plus. Välvårdad, ta hand om kropp och själ, luktar du gott är även det ett plus. Jag tänker att du är någonstans mellan 30 och 50 år. Och du ska veta hur man tillfredsställer en kvinna.

Då jag har barn på nästan heltid så är det en fördel om vi kan ses hos dig till en början, därför bör du inte bo så långt bort från mig (om du tar dig tiden att titta i min profil så ser du på ett ungefär vart jag bor). Jag har bil men vill inte spendera timmar i den för att ta mig till dig.

Vill inte skriva fram och tillbaka i en halv evighet utan ser gärna att vi får till en kemiträff inom kort.

Om du tagit dig så här långt och du fortfarande är intresserad samt matchar mina kriterier så skicka iväg ett meddelande.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Slicka på mina silikonbröst!

Är en söt tjej på 165cm med härliga silikonbröst. Fint leende och stora blå ögon och fylliga läppar. Alltid varit smal men senaste året gått upp i vikt men uppskattar vanligtvis att vara aktiv med tex promenader eller gym. Ren och fräsch, alltid.

Jag söker främst äldre gubbar som vill suga på och slicka på mina silikonbröst! Jag vill inte knulla eller liknade. Vi ses på hotell och det är inte förhandlingsbart. Öppen för rollspel.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Mina bröst är väldigt känsliga

Mina bröst BBW söker njutning… Med hjälp av din mun, tunga och händer. Jag är alltså inte ute efter penetrerande sex, utan vill ha det andra mer mjuka och sensuella. Drömmen hade varit att ha någon som väntade på mig hemma efter jobbet. Som möter mig i dörren, hjälper mig av med kappan och jobbväskan. ”Kom, sätt dig, så ska jag hjälpa dig med den där stela ryggen”. Varma, fasta händer på naken hud. En kyss i nacken. Sen så älskar jag att få brösten ompysslade. Mina bröst är väldigt känsliga och jag fullkomligen älskar när man slickar och suger på dem. Detsamma gäller min fitta. Älskar synen och känslan av en man mellan mina ben. Kombinerar gärna våra träffar med ett glas vin och en bra film. Hade inte det varit mysigt?

Jag tänker så här… Att min njutning behöver vara din njutning. Jag vill inte känna av några vibbar om att du egentligen vill mer. Känner du på dig att det skulle kunna vara du – svara inte på den här annonsen. Om du däremot känner att du har massor att ge någon annan och gillar upplägget – svara! Det kan bli hur fantastiskt som helst 🙂

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

BBW kvinna söker KK

BBW kvinnaHej där ute!

Jag är en 30årig BBW kvinna i Skaraborg som söker en stabil KK. Du ska gärna gilla BBW, orakat och vara okej med att jag har partner och är poly. Är alltså inte intresserad av att vara med någon som är otrogen utan du är som jag i ett öppet förhållande eller singel. Du bor helst centralt i Skara, Skövde eller Lidköping. Bor med en av mina partners så kan inte ses hos mig för det mesta. Du ska inte vara rädd för kondom eller bli avskräckt av mens. Du respekterar mina gränser och jag dina. Vi kommunicerar öppet och ärligt om vad vi vill och inte.

Vem är jag då? Det mesta står på min profil men den kortfattade versionen är att jag är 163, tatuerad, glasögon, kurvig med stora tuttar. Ålder spelar ingen större roll om du är trevlig och stilig. Karisma är viktigare än konventionell skönhet. Allmänbildning och intelligens förstärker mitt potentiella intresse väldigt mycket.

Verifiering med ansiktsbilder sker på lämplig app (har ej snap).

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Vild tjej vill bli knullad av erfarna män

vill bli knullad av kåta äldre män

Jag heter Sara och är en knullsugen tjej på 26 år med stora mjuka bröst. Jag går igång på äldre män med erfarenhet! Jag är less på allt lammkött och vill ha riktigt kåta män som vet vad de gör i sängen!

Jag älskar att bli bortskämd med gåvor, och man skulle väl kunna säga att jag söker en form av sugar daddy! Gåvor får mig att vilja bli riktigt hårt knullad och jag är en riktig vildkatt i sängen! Jag kan hålla på i timmar, så det är bäst att du gillar att knulla och inte ledsnar fort! Någon jag också älskar är att bli behandlad som en slav, ja, det låter konstigt men det är en stor fetisch jag har. Jag vill bli beordrad att utföra saker, och annars vill jag bli bestraffad! Knulla mig hårdare om jag är olydig!

Så går du också igång på detta? I så fall är jag väldigt sugen att få träffa dig, så kan vi nog få en mysig tid tillsammans! Jag är riktigt kåt!

Kontakta mig gärna, men tänk på att skriva ordentligt för annars riskerar det att åka i papperskorgen och du blir utan svar!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Tjej vill suga kuk

Suga kuk

Jag är riktigt kåt och vill ha en knullkontakt omgående! Fast om jag ska vara ärlig, det jag är mest sugen på är att suga kuk! Jag vill ha en stor mysig kuk i min mun som jag kan få suga! Sen vill jag att du kommer i min mun, så jag kan svälja sperman! Jag älskar att använda min mun till olika sexuella saker, främst då till att suga kuk, men även hångla och kyssas är något jag älskar och blir riktigt kåt av! Jag kan även tänka mig ha en trekant med dig och någon tjej, så kan jag slicka hennes fitta! Fast jag är inte bara begränsad till det jag skrivit om ovanför, jag kan även tänka mig att ha vanligt sex och att du knullar mig!

Jag är den typen som stönar riktigt högt när någon knullar mig så om du inte gillar det så är jag nog ingen för dig, men många män brukar ju bli ännu kåtare av tjejer som stönar! Speciellt mycket stönar jag om jag får ligga ner i en soffa med benen särade och du knullar mig riktigt hårt i fittan! Oooh, vad jag älskar det! Låter jag som någon för dig? Skriv då!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Tjej med stora bröst

Kåt tjej med nakna stora bröst

Heej! Jag är en tjej med en stor och mysig rumpa och stora bröst som vill knulla. Jag blev av med oskulden förra året och har inte haft sex sedan dess, så jag är väldigt fräsch och hungrig om man säger så. Jag har sökt efter en härlig kille ett långt tag men har inte hittat något, och därför tar jag mig nu chansen att skicka in en kontaktannons på denna sida. Jag har inte testat på särskilt mycket då jag bara haft sex två gånger så det vore kul att testa något nytt som analsex som jag min stora rumpa till trots aldrig har haft! Jag är flexibel och kan komma till dig, eller så kommer du till mig men jag kan inte lova att det går på grund utav mina övriga familjemedlemmar.

Hoppas jag kan hitta en knullkontakt, kanske en äldre man som vill knulla? Jag kanske är lite galen men allting intresserar mig verkligen, bara du gillar sex!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!