Mina bröst är väldigt känsliga

Mina bröst BBW söker njutning… Med hjälp av din mun, tunga och händer. Jag är alltså inte ute efter penetrerande sex, utan vill ha det andra mer mjuka och sensuella. Drömmen hade varit att ha någon som väntade på mig hemma efter jobbet. Som möter mig i dörren, hjälper mig av med kappan och jobbväskan. ”Kom, sätt dig, så ska jag hjälpa dig med den där stela ryggen”. Varma, fasta händer på naken hud. En kyss i nacken. Sen så älskar jag att få brösten ompysslade. Mina bröst är väldigt känsliga och jag fullkomligen älskar när man slickar och suger på dem. Detsamma gäller min fitta. Älskar synen och känslan av en man mellan mina ben. Kombinerar gärna våra träffar med ett glas vin och en bra film. Hade inte det varit mysigt?

Jag tänker så här… Att min njutning behöver vara din njutning. Jag vill inte känna av några vibbar om att du egentligen vill mer. Känner du på dig att det skulle kunna vara du – svara inte på den här annonsen. Om du däremot känner att du har massor att ge någon annan och gillar upplägget – svara! Det kan bli hur fantastiskt som helst 🙂

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *