Med livet som insats

1

Njut av passionerade, diskreta relationer – 100 % anonymt.

Att oskyddad sex idag är förenat med livsfara har säkerligen inte undgått någon. Men att sex långt före AIDS-epidemin kunde medföra allvarliga risker för liv och lem hade man kanske inte förstånd att inse i 18-års åldern. Det jag kommer att berätta hände 1966 eller möjligen 1967 och är helt och hållet baserat på en verklig händelse.

Det var i den sorglösa ungdomen, jag var 18 med färskt körkort och en nyinköpt, tyvärr inte lika färsk, Opel Rekord av årsmodell 1958. De kalla vintrarnas plågsamma vandringar på stan var över. Det var slut med att smita in på järnvägsstationen för att värma sig några minuter. Nu gled jag stolt runt i bil och fläkten vispade varmluft runt i kupén även den allra kallaste vinterdag.

Min nyvunna frihet uppskattades även av mina kompisar, men kanske i synnerhet av min flickvän. Vi gled runt i Rekorden på ett ganska planlöst sätt och bara njöt av livet. Mest snurrade vi väl runt i vår lilla småländska hemstad, men det blev ju även en och annan längre tur.

Just den här speciella dagen jag skall berätta om var vi utanför stan på en landsväg. Jag körde, min flickvän satt bredvid och i baksätet satt ett annat par och småkelade. Det var en lätt erotisk laddning i luften och när jag sneglade på min flickvän var hennes blick lite simmig och hela hennes ansikte skvallrade om en begynnande sexuell upphetsning. Hon varken kunde eller ens försökte dölja detta faktum. Munnen var lätt öppen och andhämtningen var tung och kättjan färgade hennes kinder röda. Jag sneglade på henne samtidigt som jag rattade fram Rekorden på den smala landsvägen. Hon skruvade sig på den glatta galon klädseln och helt plötsligt så var hon nära, mycket nära, och hon pressade sitt ena bröst mot min axel. Rekorden hade helt framsäte och det var på tok för lätt att komma för nära.

Hennes ögon glittrade spefullt och med ett ansiktsuttryck av rå kättja kände jag hennes hand över min lem. Jag tappade för ett ögonblick koncentrationen över körning och det var farligt nära att vi hamnat i diket innan jag återfick kontrollen. Jag sneglade med en lätt rodnad i ansiktet i backspegeln på våra kompisar, men de visade inte med en min att de märkte min flickväns aktiviteter. Tankarna flög igenom mitt huvud: ”Är hon inte riktigt klok, vad är det hon håller på med? Vad ska dom i baksätet tro om oss?” Men det skulle komma att bli ännu värre.

Till min fasa (och förtjusning) kände jag hennes fingrar dra ner dragkedjan i gylfen och plocka fram min halvstyva lem i full frihet och med ett upphetsat stön så gled hennes huvud ner i mitt knä och hon slök den växande lemmen och började suga den målmedvetet och energiskt. Hon gav uttryck för sin förtjusning med i mitt tycke alltför högljudda mmm:anden under tiden som ömsom sög och ömsom slickade den nu stenhårda lemmen. Det var ställt bortom varje tvivel att hon njöt av situationen på mer än ett sätt. Dels så njöt hon av att göra mig galen av kåthet, men minst lika mycket njöt hon av att på ett synnerligen exhibitionistiskt sätt skamlöst visa upp vår sexualitet inför våra baksätespassagerare.

Opeln krängde vilt på vägen när jag utan att kunna kontrollera mig själv började jucka in och ut i den lystna kvinnomunnen. Min koncentration på bilkörningen var nere på ett minimum och som en ren överlevnadsreflex sänkte jag farten för att inte köra ihjäl oss alla. Hennes mun och kittlande tunga och det faktum att vi hade åskådare gjorde mig helt galen av kåthet. Fram genom den småländska lantliga idyllen rullade en vinglig Opel med en flammande röd och vildsint kåt förare vid ratten. Min flickvän sög alltmera koncentrerat och uppfordrande. Hennes spermatörst var väckt och nu ville hon ha lönen för sin möda. Jag såg vägen genom ett rosa dis och Opeln vinglade fram över vägen när jag med sprängande kåthet snabbt närmade mig orgasmen. Pulsen dunkade i den blodfyllda lemmen och den hetsande munnen arbetade frenetiskt och om den inte varit fyllt sysselsatt skulle den sagt: ”Spruta, spruta!!!”.

Allt var ett rosenrött helvete och jag skulle velat ge mig hän fullständigt, men jag var ju tvungen att ha ögonen på vägen. Jag tryckte hennes huvud mot lemmen och juckade i hennes mun vars läppar och tunga sakta drev mig till vansinne. Det värkte i hela underlivet av kåthet och jag släppte gasen så att Opeln bara kröp fram. Orgasmen exploderade in i hennes mun och jag hörde hennes krampaktiga sväljningar när sperman sprutade långt nere i svalget. För några sekunder så var jag nästan medvetslös och under dessa sekunder var Opeln helt förarlös. Någon skyddsängel såg dock till att vi höll oss på vägen. Men även om det allra värsta hade inträffat så har jag svårt att kunna tänka mig en skönare död.

Hon slickade i sig de sista dropparna från den slaknande lemmen, kysste den ömt och stoppade in den igen och drog upp dragkedjan. Tillbaka på sin halva av förarsätet kurade hon ihop sig mot ryggstödet. Hon slickade sig om läpparna som en mätt katt och såg ut att vara alldeles oförskämt nöjd med sig själv. Det verkade på intet sätt som hon insåg att hennes spermatörst kunnat innebära döden för oss alla fyra.

Vi återupptog konversationen i bilen precis som om inget hade hänt. Ingen nämnde med ett ord våra sexuella lekar i framsätet. Det var precis som om det aldrig hade hänt. Jag tänker fortfarande på händelsen ibland och det känns lite overkligt. Men visst är det så att verkligheten ofta överträffar dikten.

Vi gifte oss senare och fick tre barn, men det slutade som det ofta gör idag med skilsmässa. Jag ser henne någon gång på stan. Hon har grånat och blivit lite tantig och hon verkar inte försöka att piffa upp sig med lite snyggare kläder. Inget i hennes kontrollerade yttre skvallrar om den eld som brunnit och sannolikt fortfarande brinner inom henne. Även om någon tog upp händelsen med henne så skulle hon aldrig erkänna att det ägt rum. Men någonstans bakom den prydliga fasaden både minns hon och vårdar det minnet.