Kärlek ombord

1

Njut av passionerade, diskreta relationer – 100 % anonymt.

Mycket som man är med om här i livet, beror ju mest på vilka människor man känner och umgås med. Jag och Malin, till exempel, umgås rätt mycket med varandra och har gjort så i många år. Vi träffades första gången på Filmhuset i Stockholm, någon gång i början av 80-talet. Jag var där ett par gånger med skolan och efter gymnasiet, så började jag gå dit för att se på bio. Det var ju inte riktigt samma utbud som på SF, utan mer klassiker och lite smala filmer, men det visades – och visas fortfarande för den delen – en del nya filmer. Som ung man och singel så tittade jag givetvis lite på tjejerna i publiken, men det var inte förrän i samband med ett besök av en amerikansk filmregissör, som jag upptäckte Malin. Jag hade nog sett henne ett par gånger tidigare, men när hon var framme efter filmen och fick en videofilm signerad, så fick jag upp ögonen för henne. Jag har alltid varit dålig på ögonmått, men hon var runt 165 cm lång, cendréfärgat hår, gråblå ögon och var aningen kraftig byggd. Hon var inte tjock, snarare lite mullig – och så såg hon ut att ha en rätt schysst byst. Efter att jag hade fått ett par autografer själv, en bok och en film, så krockade vi med varandra i dörrhålet och efter den uppenbarligen ursäkten, så började vi prata med varandra. Hon bodde på söder och höll på att utbilda sig till fritidspedagog. Filmintresset hade väckts ett par år tidigare med en f.d. pojkvän och nu försökte hon hinna med ett par filmer i veckan. Vi följdes åt till Slussen och lovade att ses helgen därpå.

Vi träffades som oftast på Filmhuset och började efter en tid att umgås som vänner. Någon kärlek bröt aldrig ut; Hon hade pojkvän och hon var för övrigt inte riktigt min typ, men vi blev riktigt goda vänner och umgicks en hel del under åren som gick. Vi reste t.o.m. utomlands ett par gånger, bl.a. till London. Genom vår vänskap så växte bådas bekantskapskrets och hon lärde känna mina vänner och vice versa. Mest frekventa var två av hennes barndomsvänner, Per och Agneta som hade hållit ihop sedan fyran och ett par av mina polare, Rickard som jag lärde känna gymnasiet och så Tommy som kom från Västerås och samlade autografer. Vi träffades då och då ute på någon pub eller när Tommy var uppe på någon konsert eller så. Så kom då resan till Helsingfors.

Per och Agneta, som älskade 60-tals musik, hade luskat fram att Nancy Sinatra och Lee Hazelwood skulle komma till Norden och uppträda på en av Silja Lines båtar mellan Stockholm och Helsingfors. Vips, utan att kolla med oss, så beställde de en resa och när Tommy hörde talas om det så ringde han och föreslog en gruppresa. ”Det är ju perfekt för er filmnördar”, skrek han i telefonen. ”Hon har sjungit James Bond!!!” Sagt och gjort, vi beställde biljetter och eftersom vi kände varandra bäst så delade Malin och jag hytt. Det hade vi gjort förr och det var inga problem. Vi hade skymtat varandra i duschen en gång när vi var i London, och inget hade hänt då, så…

Det visade sig att Lee och Nancy hade klivit på i Helsingfors och uppträdde två gånger. En på hit vägen och en på tillbakaresan, så vi skulle tyvärr bara se dem en gång. Det visade sig bli en kanonresa. Vi fick kanonhytter tack vare att Rickard kände någon ombord och showen på kvällen var fantastisk. De var underbara, speciellt Nancy och efteråt så lyckades vi få några skivor signerade. Inte för att jag samlar, men jag hade lånat med mig ett par skivor från brorsan, i fall man skulle få ett bra läge. Jag menar, Nancy Sinatra må vara gammal, men hon var jävligt snygg och man måste ju försöka. Efter showen så tog vi ett par drinkar i baren innan vi drog oss tillbaka för natten. Vi skulle ju ut och leka turister. Tack vare tidigt sänggående så blev huvudet inte för tungt dan därpå och vi lyckades pressa oss ur slafarna och fick ett par ljuvliga timmar i staden, med sedvanlig shopping, innan vi återvände till båten. Nu väntade ju partyt…..

Båten hade ett litet discogolv, men å andra sidan så hade de en välsorterad bar och gott om baryta. Per och Agneta försvann direkt ner till det andra dansgolvet (mogendans) och Tommy parkerade sig i baren. Malin och Rickard försvann in i discoröken och jag blev lämnad ensam. Tommy lovade att fixa oss ett par pinglor, men han verkade mer intresserad av att dricka, så jag tog mig ut på däcket istället. Trots att ”havet” låg stilla, så kände jag mig lätt illamående och tog mig ner till hytten för att vila lite. Istället slocknade jag och vaknade inte förrän efter ett par timmar av ett jävla tjohej i korridoren. Jag kastade en blick på klockan och fick lätt panik då den var närmare 11 (på kvällen). Snabbt drog jag på mig kavajen, kollade att kondomerna låg i västfickan, kastade lite vatten i ansiktet för att vakna till och bli fräsch och skyndade upp till discot. På väg dit såg jag Per och Agneta grovhångla utanför en toalett, men jag lämnade dem åt sitt öde och tog mig upp till översta våningen. Det var fullt liv där, men ingen av mina vänner var där. Jag köpte en öl och gick sedan ett varv runt för att leta. När jag kom ut i vestibulen så krockar jag med Tommy och tre brudar som inte såg ut att vara äldre än 20. ”Där är han ju”, skrek Tommy och la upp ett jättefin. ”Vi har privat fest på gång, men de trodde inte på mig när jag sa att vi hade en riktig prins ombord”, fortsatte han och hytte mot mig med en ölflaska. Tjejerna fnittrade till och såg lagom tjommiga ut. ”Kom så tar vi hissen ner” sa han och vände om. Det visade sig att de hade suttit och tjatat i en timme, innan de motvilligt gått med på att gå och leta efter mig. Hytten ville de inte till, men jag undrar om Tommy hade varit något hot mot tre tjejer.

Vi slog följe ner till danslokalen där vi beställde in en flaska rödtjut och delade på. Under tiden lyckades jag kolla in tjejerna som Tommy hade fått med sig. Karin, Anneli och Ros-Mari hette de och kom från Södertälje. De brukade hitta på lite galna ting tillsammans och nu var de ute på nöjesresa, som de kallade det, men Anneli som var lite kaxig andades nåt om att ragga karlar, vilket de andra fnittrade ännu mer över. Karin var blond, smal tjej med stora blåa ögon, medan Anneli var en liten knubbig, för att inte säga fet mörkhårig sak, med ett stort skratt och en lika stor ända, som Tommy hela tiden försökte klappa, med vilda flabbande ljud som svar.

Ros-Mari var däremot en normalt byggd tjej. 155 cm lång, smalt ansikte, gråa ögon och rött hår. Inte så där illrött utan snarare ljusrött, kopparaktigt. Sen hade hon glasögon och ett mycket vackert leende. Hon drack inte så mycket och hade hela tiden ögonkontakt med mig. Jag blev lite småkåt, eftersom hon påminde mig om en barndomskärlek från lågstadiet. När den andra flaskan var urdrucken och tjejerna rätt packade, åtminstone Anneli, så beslöt vi oss för att fortsätta mot tjejernas hytter. De hade två, en som Anneli och Ros-Mari delade på och en som Karin delade med ytterligare en tjej, som vi aldrig träffade. Tommy ramlade in i den ena och drog med sig både Anneli och Karin, varpå Ros-Mari drog med mig in i den andra hytten. Hytten var en tvåmans hytt med en säng till höger och en andra uppfälld mot väggen. Ros-Mari log mot mig, tog av sig sina glasögon och släppte dem på bordet som stod till vänster och gled sedan in i min famn. Våra läppar möttes i en öm kyss som gled över till en vildare variant där våra tungor verkade utforska den andres mun.

”Kom, jag vill ha dig” viskade hon till mig. Hennes händer gled ner över mitt bröst och min mage och hon började smeka mig över mitt kön. Hon gled neråt tills hon satt på sängkanten och började kyssa tältet som rest sig över mitt kön. Försiktigt drog hon ner dragkedjan och stack in ett par fingrar för att hjälpa ”kaptenen” ut. Hon tog tag i min kuk med van hand och började sakta runka mig. Förhuden gled lätt över ollonet och hon lutade sig fram och kysste det. Jag darrade till när hennes tunga gled över ollonet sedan gled kuken in mellan hennes läppar. Hon lät ett par fingrar glida längs med kanten samtidigt som hennes tunga gled runt, runt ollonet. Jag försökte hjälpa till genom att knäppa upp byxorna, vilket gjorde att hon fick full kontroll över apparaten. Hon högg snabbt tag i min pung och började klämma på den. Jag stönade både över smärtan och njutningen, samtidigt som jag försökte utestänga dunkningarna inifrån den andra hytten, där Tommy kämpade hårt med de två packade och nymfkåta tonårstjejerna. För att få lite kontroll över vad som skedde så tog jag tag i hennes huvud för att öka tempot en aning. Hon svarade genom att suga ännu mer frenetiskt och jag kände snabbt de första ilningarna komma bakåt svanskotan. ”Sluta” väste jag och drog hennes huvud bakåt. Hon stannade till och lyfte huvudet uppåt. Vad än Bert Karlsson sa om Lena Ph´s ögon, så hade han fel, för den blick jag fick var det absolut kåtaste ögonkast jag fått i mitt liv.

Som för att reta mig ytterligare så ristade hon med en nagel över mitt ollon varvid jag gjorde det enda jag kunde göra. Jag rände in kuken i hennes mun och började munknulla henne så hårt jag kunde. Ville hon ha kuk, så skulle hon få det, tänkte jag. Hon hängde på med ett gurglande läte och bara sekundera senare så kände jag satsen komma och jag sprutade henne full. Det var en av de skönaste orgasmer jag fått i mitt liv och det kändes som det aldrig skulle ta slut. Jag fortsatte att pumpa in och ut och tvingade henne att svälja hela satsen. I ögonvrån såg jag i spegeln hur hon fick problem att hålla tätt och att sperman rann nerför mungiporna.

Efter en kort stund drog jag mig ut ur hennes mun och tog ett steg bakåt. Hon tittade upp mot mig och hon log, lite småkokett mot mig. ”Bert Karlsson är en idiot” tänkte jag.”Lena Philipssons kåta ögon är ingenting mot vad den här tjejen har”. Jag tog tag mot väggen och gick ner på knä. Hon torkade bort sperman från hakan och slickade i sig det som om det var mat hon spillt. ”Nu är det din tur” sa jag, lade händerna på hennes axlar och tryckte henne milt bakåt. Hon log stort, men sa inget och lät sig falla bakåt i britsen. Jag lät händerna glida ner över hennes kropp, förbi hakan och ner över axlarna. Stannade till vid hennes (små) bröst och kramade dem lite extra. Märk väl att hon fortfarande hade sina kläder på sig, men det struntade jag blankt i. Jag lät händerna fortsätta ner över magen och ner längs hennes ben. Hon hade ett par tajta lång byxor på sig och jag lyckades lätt knäppa upp knapparna och sedan drog jag dem sakta av henne. Det var snarare så att jag rullade dem av henne, ungefär som ett par nylonstrumpor. Hennes ben var ljusa inte mycket solbränna alls men de var slanka och fina och jag lät fingrarna glida lätt över dem, ända ner till fötterna, som var iklädda ett par vita kortstrumpor som jag nafsade i och drog av med tänderna. Hon var tydligen kittlig, för hon fnittrade till, men jag ignorerade det och lät händer och tunga undersöka fötterna, för att sedan slickandes ta mig upp till hennes midja. Hennes ben smakade av lätt sälta, som om hon hade svettats och jag hoppades så att det var av upphetsning.

Hon hade på sig ett par små nätta bomullstrosor där jag anade en mörk fläck över grenen. Hon var både kåt och våt, vilket gladde mig extra. Jag lät fingrarna glida längs troslinningen, lätt retsamt. Lät dem glida fram och tillbaka innan jag lät dem glida ner längs framsidan. Hon försökte dra av dem själv, men jag stoppade hennes fingrar och lät ett par fingrar gå ner längs kanten där jag sedan drog de lätt åt sidan. ”Akta, de är dyra” sa hon. ”Äh” mumlade och sköt fram huvudet så att jag hade hennes kön på tungavstånd. Jag drog in doften av hennes unga tonårsfitta i näsborrarna och kände hur den söta doften spred sig upp genom huvudet. Jag ville verkligen smaka på den här fittan. Mer än jag någonsin önskat det någon annan gång.

Tänk så härligt att ligga på knä med en ung tonårsfitta mitt i synen. Hennes blygdläppar stack ut lite åt sidorna och jag fick en bild av en rosafärgad fjäril i huvudet. Jag stack in ett par fingrar och särade på läpparna. Kontrasten av vit hud, mörkt hår och rosa kött gjorde mig kåt. Jag hittade lätt hennes klitoris och nöp tag i den med fingrarna. Jag började rulla den mellan dem och hon pep till och skakade till. Jag stack in tungan och smakade på hennes inre. Jag kände hennes händer över mitt huvud och förstod att hon ville ha mer, så jag stack in tungan djupare i henne och sög in hennes dofter och smak. Det var verkligen en dryck för gudar, så jag började snabbt lapa i mig som en katt. Lät tungan först glida in i henne, sedan lät jag den glida utåt, utmed blygdläpparna som jag bet i lite lätt, för att sedan gå upp till den lilla mörka knoppen som jag sög in i munnen och lät tungan pilla runt med, sedan ner igen och låta tungan vispa runt inne i henne. Hennes händer gick konstant genom mitt hår och hon slog sina lår om mitt huvud. Sedan lät hon händerna glida ner mot sitt sköte och övergick till att smeka sig själv, alltmedan min tunga pillade in och ut ur henne.

Jag passade på att väta ner ett par fingrar med hennes unga safter och sedan mjukt bearbeta hennes stjärthål, varvid hennes gnyende blev ännu högre. När jag lyckades peta in långfingret i hennes stjärt så skrek hon rakt ut, kroppen gick upp i brygga och jag förstod att hon nått klimax. Jag drog hastigt bort huvudet, vilket gick då hennes lårgrepp hade lossat, och befriade mig snabbt från de kläder som låg runt fötterna på mig.

Därefter ställde jag mig upp och betraktade hennes kropp, som nu sjunkit ihop i efterdyningarna av orgasmen. Jag tog tag om hennes vänstra ben, lyfte upp det och lät handen glida ner mot låret. Hon tittade upp mot mig med vattniga ögon och jag tog tag om hennes trosor och drog dem av henne, utan att de gick sönder. Sedan fattade jag tag i bägge fötterna, drog dem uppåt och isär, knäböjde mot kanten på slafen, drog henne åt sidan så hon låg med huvudet mot väggen och benen utåt, uppåt. Hon hade återfått kontrollen och tittade upp mot mig med spänd förväntan. Hennes bröst rörde sig upp och ner med lätta tag, bröstvårtorna hade stelnat och pekade uppåt och jag lät blicken glida längs hennes mage, ner mot den lilla mörka hårbusken som knappt dolde hålet där jag ville in. Min kuk stod hård som ett spett igen och pekade rakt ut.

Jag rättade till mitt grepp och lät sedan återigen händerna glida neråt hennes knän och vidare neråt låren. Alltmer jag lutade mig framåt så ändrades min kroppsställning och kuken kom närmare och närmare sitt mål. Hon fattade galoppen och saxade sina ben runt min rygg. Våran andhämtning ökade snabbt och nu nosade ollonet fittöppningen. Hon ryste till och drog efter andan, men sa fortfarande ingenting. Jag såg hennes kåta blick möta min och jag insåg att hade Bert hamnat i den här situationen så hade han nog dött av hjärtsnörp. Jag såg hennes läppar röra sig, men hörde ingenting. Hon rörde sig i sängen, utåt, emot mig och jag förstod att hon ville ha kuk. Jag sänkte mig lite till och kände att den hittade rätt och gled in.

Hon var varm och trång och jag kände hur slidväggarna ”rev” mot kukflänsen. Hon riste till igen och bet sig i läppen när jag trängde mig in. Det var som att en köra hand i handske, lite dålig passform först, men sedan tänjde den på sig och omslöt mig helt. Jag tryckte in kuken långsamt och lät kuken sakta glida in, så långt det nu gick. Sedan höll jag mig still i henne, en lång stund tills jag såg att hon blev otålig. ”Knulla mig” väste hon fram, ”Knulla mig, hårt” fortsatte hon. Jag log mot henne och drog ut kuken lika långsamt för att sedan köra den i botten med full kraft. Hon skrek till, saxgreppet om min rygg hårdnade och jag bytte grepp och körde ner händerna i bädden på var sida om hennes unga ljuvliga kropp. Sedan började jag knulla henne.

Hon började ge ifrån sig små skrin, ikapp med mina stötar i och ur henne. Hennes händer som tidigare hade legat runt sina egna bröst, for nu upp och slogs om min nacke. Hon började smeka mig och riva mig med sina små naglar över rygg och nacke. Jag lutade huvudet neråt och kysste hennes bröst. Mina läppar letade sig uppåt och vi möttes i en kyss. Våra läppar och tungor sög sig fast i varandra och det var en känsla att pumpa kuken in i hennes fitta och samtidigt känna hennes tunga i min mun. Vi särades och jag ämnade fortsätta, då hon släppte greppet och knuffade mig bakåt. ”Lägg dig, jag vill rida dig” sa hon resolut. Snabbt fann jag mig och rullade snabbt över på rygg, parallellt med slafen. Hon satte sig på knä över mina ben, flyttade fram kroppen så hon nästan satt på min mage och sänkte sig ner mot mig. Hon tog tag i kuken, drog några snabba, hårda tag och drog ner förhuden längre än jag nånsin gjort själv. Jag kände hur det sved i kuken, men i nästa sekund gled den in i henne och njutningen tog över.

Tack vare sidbytet kunde jag passa på att smeka hennes kropp och hennes små, persikoformade bröst och krama dem extra mycket. Hon kunde å sin sida bestämma takten själv och lika retsamt som jag, så började hon sakta, sakta för att sedan öka takten gradvis. Det var ljuvligt att se den unga, söta och minst lika kåta tonårstjejen glida upp och ner över min kåta balle. Att ligga och se kuken stå rakt upp i ett varmt, trångt hål och se henne glida upp och ner över den, gjorde mig så kåt att jag inte kunde hålla mig. Jag påmindes om känslan av ilningarna bak i korsryggen, som spred sig ner över underlivet och jag skrek till, åt henne; ”Jag klarar mig inte, jag kommer snart!”

Hon reagerade bara märkbart, takten ökades lite till och hennes gnyenden övergick i små skrik av vällust. Jag kände som om hela pungen brann och kände hur jag inte kunde hålla igen, och släppte spärrarna. Satsen flög fram genom ledningarna och jag kände hur kuken sprutade min varma, klibbiga sperma upp genom kuken och upp i hennes trånga fitta.
Hon skrek till när satsen kom och jag förstod att hon lyckade tajma sin egen orgasm till ett perfekt klimax. Jag sprutade och sprutade, värre än jag någonsin gjort förut och hon fortsatte ritten så länge att kuken inte slappade. Så småningom saktade hon av och sjönk sedan ihop över mig. Ett stort lyckligt leende syntes över hennes svettiga panna och våra läppar möttes i en liten, men ack så passionerad kyss. Efter en stunds hångel, så gled hon ner bredvid mig i sängen. En sträng av gemensamma kroppsvätskor rann ut hur henne, när hon gled av mig. ”Lite kladd om benen får man väl klara, efter en sådan här pärs” tänkte jag och slog armarna om henne.

”Dig skulle jag kunna ligga bredvid, för resten av livet” sa jag och kysste henne på pannan. Hon log bara tillbaka utan ett ord och lade sedan upp hakan mot mitt bröst. Vi kysstes igen, länge och jag började så smått känna lustarna komma tillbaka. Hon verkade känna samma sak, för hennes högra hand gled ner mellan oss, greppade min kuk och smekte den ömt. En kyss till och jag förstod att hon började slumra till. Jag drog med handen över hennes ansikte, drog henne lite närmre och föll sedan själv in i drömmarna.

När jag vaknade till nästa gång, så kände jag att jag frös. Hon hade rullat ihop sig på höger sidan och dragit upp en del av lakanet över sig. Jag tänkte efter vad som hänt och vred sedan på huvudet och kollade klockan. Den var lite över tre på natten och jag insåg att jag sovit ungefär två timmar. Försiktigt gled jag ur slafen och smög mig in på toaletten. Sittandes, för att minska ljudet, så kissade jag och vaskade sedan av mig i ansiktet för att vakna till. En nattlampa kastade ett svagt, burrigt ljus över hytten och jag samlade snabbt ihop mina pinaler och klädde på mig. Slipsen försvann ner i fickan och först då insåg jag att vi glömt använda kondom. Jag knäppte bältet, knöt skorna och slängde kavajen över axeln. Hyttnyckeln låg kvar i bröstfickan och när jag lade handen på dörrhandtaget så tvekade jag. Snabbt fram till sängen, drog upp täcket som låg i en hög på golvet och bredde ut över henne. Böjde mig fram och lyssnade på hennes lugna andetag. Kysste henne på kinden och vände mig mot spegelbordet. Med en penna krafsade jag ner mitt namn och telefonnummer och bad henne vänligt att ringa mig någon gång. Hellre det än att själv lova ringa. Jag tvekade en andra gång och gjorde sedan något fult. Jag plockade upp hennes väska från golvet, öppnade den och ”snokade” raskt reda på hennes plånbok. ID-kort avslöjade hennes ålder till nitton (tonåring alltså), ID-kort och körkort (!) avslöjade personnummer och fullständigt namn, vilka jag memorerade. Telefonnumret hittade jag på den vita ”sjukhusbrickan”, vilken också avslöjade adressen. Jag skrev snabbt ner uppgifterna på ett papper, stoppade ner den i bakfickan och lade ner två kondomer i hennes plånbok, som en sorts hälsning. Sedan vände jag mig till sängen igen, rättade till täcket, kysste henne ömt på kinden och lämnade sedan hytten, med den lilla lampan alltjämnt lysande.

Jag stannade till vid hytten bredvid och knackade tyst på dörren. Ingenting hände och jag försökte öppna den, men den var låst precis som jag väntat mig. Jag tassade snabbt vidare mot min (och Malins) hytt. Båten låg relativt tyst och tom. Jag tog mig upp ett par däck och hittade en hög finska och svenska ungdomar som satt och spelade kort på ett av restaurangdäcken. Någon skrek någonting efter mig, men jag tänkte att; ”Va fan, låt honom häckla. Jag har ju åtminstone fått till det!”

En snabbis ut på däck för att få luft. Natten låg mörk och det enda som hördes var ett dovt mullrande från motorn och ljudet av vågor som fören skapade. Ett ungt par satt en bit längre bort och hängav sig åt varandra och jag återvände in i värmen. En trappa ner, ett glatt mors åt några morgontrötta, eller kvällströtta tjejer och sedan in i ”min” korridor. Framme vid dörren tvekade jag. Malin kunde ju ha fått ragg och alltså INTE vara ensam. Det skulle ju vara rätt pinsamt, men det skulle jag ju märka. Jag stack in kortet och öppnade dörren. Ljuset var släckt, bara ett sus från luftkonditioneringen hördes och jag stängde snabbt dörren igen för att inte väcka Malin. Jag tog av mig skorna och lyckades hänga av mig kavajen i mörkret, men sedan var jag tvungen att öppna toalettdörren för att få lite ljus i hytten. Det var tomt, sånär som på Malin som låg på mage i en koj och till syntes sov.

Jag hittade knappen till lampan i min koj, skärmade av den och gick in på toaletten. Ny ansiktstvätt, lite tvagning av skrevet och sedan ut i hytten igen. Våran hytt var likadan som Ros-Mari´s hade varit. En bäddsoffa på ena sidan och en slaf på andra. Stol och spegel bredvid klädskåpet, mittemot toaletten. Dörr på ena kortväggen, fönster på den andra. Nja, hon hade ju inte haft något fönster, men vi hade haft tur. Malin hade förvånansvärt nog tagit bäddsoffan och lämnat slafen åt mig, vilket underlättade sänggåendet för mig. Mindre buller. Jag bäddade ner mig i t-shirt och kalsingar och skulle precis släcka, när Malin vred på huvudet och tittade rakt på mig med sina gråblå ögon. ”Hade du kul?” frågade hon, med pigg röst. Jag tittade upp, såg att hon log och satte mig upp igen. ”Tja, synd att klaga” svarade jag. Hon tittade på mig en lång stund och hävde sig sedan upp på ena armbågen. Täcket gled ner en bit och det såg ut som hon var naken, åtminstone på överkroppen. Jag skymtade lite hud och skyndade mig att lyssna på Malins nästa fråga.
”Var hon snygg?”
”Vem då?” undrade jag, väldigt oskyldigt.
”Tjejen som du raggade upp förståss.” Hon log och satte sig upp lite mer. Täcket föll ner lite till och avslöjade att hon definitivt var naken.
”Vilken tjej?” Oskyldigt, dumt men oskyldigt.
”Äh, lägg av. Jag krockade med Tommy och han sa nåt om att han hittat ett par villiga brudar till er.” Nu satt hon upp i sängen och verkade inte alls medveten om täcket som fallit ner och visade två stora, klotformade, perfekt skapade ,och mycket klämvänliga, bröst.
”Åhå, jasså dem” svarade jag med en sorts a-ha röst och fortsatte ”Jo, dem var inte alls så tokiga. Lite unga kanske, men fullt knullvänliga” Jag tystnade, ändrade mig själv och började om ”Jag menar fullt godkända”. Malin skrattade till åt min felsägning och log stort mot mig.

Nu insåg jag att hon var fullt medveten om att hon blottade sig för mig. Det ingick i någon sorts plan som hon hade tänkt ut. Hon kan ju inte undgå mina stirrande blickar. Jag insåg att hon hade sagt något, lyfte blicken och frågade : ”Va?”
”Gjorde hon så slut på dig att du tappat hörseln?” Hon log sträckte ut handen och tände sin lampa nu. Ljuset visade att det inte fanns mer kläder i sängen än de hon hade på sig, dvs ingenting. Jag svarade inte, utan harklade mig bara diskret. NU verkade hon se mina blickar, sänkte sin egen och tittade på sina bara bröst. ”Hade hon inga?” frågade hon tyst.

”Nja, inte var det stora” hör jag mig själv säga. ”Mindre än de här?” fortsätter hon och drar en hand över kullarna, samtidigt som hon höjer blicken. ”Mycket mindre” säger jag tyst. Mina ögon måste stå på skaft nu och jag skuffar till täcket en aning, för att Malin inte ska se det tält som börjar resa sig där. Hon tittar nyfiket mot mig, hon kan inte ha missat tältet och sedan svingar hon fötterna över sängkanten. ”Hur var hennes ben då?” retas hon nyfiket och fortsätter ”Lika bruna som de här?”. Hon drar upp täcket så att det bara döljer en bit av hennes mage, lår och underliv. Jag nickar bara tyst och försöker febrilt fundera ut vad som är på gång egentligen. Vi har ju varit kompisar i över tio år. Håller hon verkligen på att förföra mig nu plötsligt, eller???

Plötsligt så drar hon åt sig täcket och reser sig upp helnäck framför mig. Precis som jag alltid vetat, eller anat, så har hon en lite fyllig kropp, med väldigt fina och fasta lår. Hela kroppen har en brun lyster som jag inte tänkt på tidigare. Solarium, misstänker jag. Hon tar två små steg framåt och står sedan mitt framför mig. Hon lutar sig fram och rycker mitt täcke åt sidan. Kuken står hård i kalsongerna och hon undgår inte att märka det. Hon sätter sig ned bredvid mig, lägger ena handen rakt över tältet och greppar kuken ordentligt. Hon håller den i ett hårt grepp, när hon lutar sig framåt och viskar: ”Om den dög åt henne, så duger den väl åt mig också, eller vad tror du?”. Hon släpper greppet och hugger tag i linningen istället. Ett raskt ryck och kuken min står i det fria. Hon tar tag i den igen, drar tillbaka förhuden försiktigt. Med ett mjukt tag, så att ollonet blottas och slickar sig om munnen. ”Jag slår vad om att hon tyckte om den”, säger hon och böjer sig framåt. Jag försöker hindra henne, men finner inga ord. Istället så lutar jag mig bara bakåt och njuter totalt när hennes läppar sänker sig över kuken och jag känner hennes tunga över mitt ack så känsliga ollon.

Det är svårt att jämföra avsugningar, men Malin bevisar snabbt att det inte är första gången hon slickar dolme. Tungan slingrar sig runt skaftet, upp över ollonet som hon biter lätt i, sedan ner längs roten. Hon suger in hela kuken i munnen och håller fast om roten med läpparna. Det känns som om ollonet skulle hoppa ur sitt fäste och försvinna ner i halsen på henne. Sedan släpper hon greppet och fortsätter att bearbeta ollonet. Av rädsla att sätta skottet i halsen på henne, så lyckas jag stöta bort henne, men hon sätter tänderna mot skinnet när jag drar mig ur, och det rispar skönt mot kuken. Jag tvingar henne upp i kojen, men hinner inte tänka på att slicka henne. Jag är dödskåt och måste få knulla av mig nu, annars så. Jag visar att hon ska ställa sig på alla fyra, sedan ställer jag mig bakom henne och smackar in den på en gång.

Hon ger inte ifrån sig ett ord, utan ställer sig bara och tar emot. Malin är inte alls lika trång som Ros-Mari, men minst lika varm och go och absolut lika kåt. Hon flödar av safter och jag glider in utan problem. Jag tar i och börjar stöta mig in i henne i en galen frenesi. In, ut, in, ut, in, ut och sedan hårt och ordentligt in igen. Nu skriker hon till och börjar stöna hårt. Jag lägger händerna på ryggen på henne, för dem framåt och under och klämmer tag om hennes bröst. De är stora och lite hårda, garanterat äkta och jag känner att jag måste få suga och leka med dem.

Återigen känner jag tecknen, men säger ingenting utan fortsätter raskt. När orgasmen kommer så stöter jag mig extra hårt i botten på henne, håller hårt i henne för att hon inte ska kunna slita sig loss och tömmer sedan villigt min säd djupt in i henne. Hon skriker förskräckt(?) till när hon känner saften som sprutas in i henne, och fortsätter med ett gnyende då jag fortsätter stöta, ända tills sista droppen sprutat in i henne.

Jag känner hur mina knän skakar och jag lutar mig fram över henne och kysser hennes nacke. Vi står ihop i denna ställning tills jag känner hur hennes ben också darrar. Jag drar mig motvilligt ur henne och rasar ihop på sängen. Hon drar sig framåt och faller själv ihop. Jag drar mig fram till henne, så vi nästan ligger i sked. Hon vrider på huvudet, jag ser hur hennes ögon glittrar, tårar som rinner (glädjetårar?) och jag söker hennes läppar med min tunga. Våra läppar möts i en kyss. Jag drar mina fingrar genom hennes hår och smeker hennes kind. En ny kyss, nu längre, mer passionerad. Jag känner hur jag vaknar till liv och att den ”lille kaptenen” börjar resa sig. Malin gnyr till då hon känner hur han växer mot hennes stjärt. Vi ligger i en perfekt ställning och jag behöver bara lägga min hand mellan hennes lår och skilja dem åt en aning, för att sedan kunna glida in igen utan problem. Jag lägger en arm runt hennes mage, sätter fötterna i väggen för att få stöd och börjar sedan knulla henne igen. Hon stönar och börjar smeka sig mellan benen och över brösten. Jag stoppar in ett par fingrar i hennes mun och hon suger dem villigt. Låter dem sedan gå ner till hennes bröst som jag smeker, leker med hennes bröstvårtor mellan tummen och pekfingret.

Vi ligger i denna sköna ställning ett par minuter, innan jag drar mig ur, motvilligt. Hon protesterar direkt, men jag kompenserar genom att lägga mig med huvudet mellan hennes lår. Min tunga når hennes ljuva grotta och jag börjar slicka henne. Min tunga virvlar runt i henne och hon skriker av njutning. Hon börjar dra i mina ben och jag lägger mig runt, så vi hamnar i en 69:a. Vi ligger där och slickar och suger och njuter av varandras dofter och safter.
Jag känner hur hon rinner till och börjar skaka i kroppen. Jag förstår att hon inte har långt kvar. Hennes mun och tunga gör underverk med min kuk och jag känner att jag är på gång. Utan förvarning så skjuter jag av satsen rakt i hennes mun. Försöker trycka på kuken ytterligare för att komma ner i hennes svalg. Hon spottar och fräser och jag vet att jag har lyckats.

Efter lite bök så lyckas jag vända mig om igen. Våra ögon möts, hon ler lyckligt och min mun söker hennes läppar. Jag känner hennes tunga i min mun och känner hur våra smaker blandas i hennes mun. Jag drar mig ifrån henne och erkänner att jag älskar henne. Hon svarar med ett leende att hon vet och att hon älskar mig med. Vi somnar tillsammans för att aldrig skiljas åt igen. Lyckan är fullständig.