Bröstorgasmen

1

Njut av passionerade, diskreta relationer – 100 % anonymt.


BröstorgasmenKillarna stirrade på mina stora bröst när jag stod i bikini. Jag njöt av situationen och blev väldigt upphetsad. Ville ha sex med dom men vågade inte. Denna situation utspelade sig många gånger i somras.

Jag är en gift kvinna på snart 30. Min man är ofta utomlands. Dagarna och inte minst nätterna kan kännas väldigt långa. Skulle förstås varit skillnad om vi haft barn. Fantiserar om att vara otrogen. Jag ser bra ut med slank kropp och stora vackra bröst som min man älskar. Han suger ofta på mina känsliga bröstvårtor och det känns varje gång som jag håller på att få orgasm bara av att han suger på dom. Men när det är som skönast slutar han alltid. Jag har läst att det finns kvinnor som kan få orgasm av att få bröstvårtorna sugna. Tror jag är en av dom. Kom till insikt om det i våras efter en kärleksstund med min man. Han fick mig nästan att komma, men bara nästan när han sög brösten.

Eftersom jag aldrig haft någon annan man så kände jag en ökad lust att få visa upp mig. Visste ju att jag såg bra ut. Lusten blev allt starkare. Ville se reaktionen från andra män när dom såg min kropp. I våras såg jag en annons där man sökte nakenmodeller till en konstnärsklubb. Det slutade med att jag stod modell ett par gånger i veckan. Både kvinnor och män studerade ingående min kropp när dom målade av mig. Nervöst i början men sen kändes det underbart befriande att få göra det jag bara fantiserat om – att få visa upp mig! Jag fick många uppskattande blickar av flera män och jag stod och blev kåt på podiet. Smekte mig alltid till flera orgasmer när jag kom hem. Min man fick inget veta om mitt lilla extrajobb. Han var dessutom bara hemma kortare tider mellan sina utlandsuppdrag.

Jag blev allt kåtare i min ensamhet. Längtade vansinnigt efter en man. Men ville inte vara otrogen på riktigt. Fast det kändes allt mer omöjligt att hålla tillbaka min längtan. Tänkte ibland försöka med någon kille på konstnärsklubben men det blev aldrig något bra tillfälle och sedan kom sommaruppehållet.

Min man och jag bor i villa. Grannen på andra sidan staketet har en son som fick mig intresserad. Sonen var 19 och gick ofta i shorts med bar överkropp. Vältränad med läckra magrutor och kraftiga bröstmuskler. Innanför de tajta shortsen såg det ut att finnas något alldeles extra! Jag blev kåt så att det rann om mig varje gång vi sågs över staketet! Ibland hade han en kompis som dök upp. Även han vältränad och snygg.

Grannens son heter Janne och kompisen Anton. Vi stod allt oftare och pratade över staketet. En dag satte jag på mig min bikini. Min man skulle inte gillat det. Han ville att jag skulle visa så lite som möjligt för andra män. Hade aldrig fått sola topless. Jag såg mig i spegeln innan jag skulle gå ut i trädgården. Bikinin såg väldigt liten ut. Särskilt BH:n. Pulsen dunkade på mig av upphetsning när jag gick ut i trädgården.

Snart kom Janne och Anton fram till staketet. Dom glodde som galna på mina bröst! Stammade och fick inte fram orden. Oj vad jag njöt! Detta upprepades dagligen. Egentligen hade jag velat lagt mig och solat topless så dom kunnat smygkolla mig. Men vågade inte eftersom Jannes föräldrar kunde se mig. Men jag bjöd mer än gärna på en uppvisning i min bikini.

En dag åkte Jannes föräldrar bort på semester. Janne blev ensam hemma! Solen sken och det var varmt fast det var tidigt på förmiddagen. Jag kände att idag måste det ske. Jag bara ville ha Janne! Gärna Anton också om han var där!

Jag duschade noga. Blev jättekåt i duschen! Satte på mig bikinin. Kändes som den krympt i tvätten. Det bultade i fittan av kåthet! Gick sedan ut i min bikini. Janne kom snart fram till staketet. Magrutorna var läckrare än någonsin och bröstmusklerna så lockande. Anton dök också upp efter bara några minuter. Båda stirrade på mina bröst.

– BH.n sitter inget skönt, har nog krympt i tvätten. Gör det något om jag tar av mig, sa jag och darrade upphetsat på rösten.

Killarna sa inget utan bara nickade. Jag tog av mig BH:n och brösten kom fram i full frihet. Hörde killarna vissla av förtjusning. Jag njöt av att visa upp mina nakna bröst och kände hur det spände i bröstvårtorna när dom spretade rakt ut. Jag försökte med ett leende mot killarna men var så kåt att mitt leende stelnade. Det rann från fittan där jag stod med mina bara bröst inför de läckra killarna. Min röst blev annorlunda när vi försökte fortsätta prata. Det liksom stockade sig i halsen.

– Du har fina bröst, sa Janne.
– Jättefina, sa Anton.
– Tack, sa jag och letade efter orden men fick inte fram något mer.

Jag såg att det putade under shortsen lite extra på Janne. Såg så ut på Anton också. Kände att det rann floder från mig och hoppades det inte skulle synas någon fläck på bikinitrosan. Kåtheten tog helt över mina känslor och jag bjöd över killarna på fika! Helt galet egentligen.

Killarna klev över staketet och satte sig i en soffa på altanen. Jag fortsatte gå topless samtidigt som jag ordnade fika. När jag kom ut till killarna så var dom så upphetsade att dom var röda i ansiktet. Själv darrade jag av kåthet. Jag gick fram till killarna. Böjde mig fram över dom. Jag tog tag i soffans ryggstöd med händerna och lät brösten hänga ned över deras ansikten. Jag styrde in ena bröstvårtan i Jannes mun som ivrigt började suga! Underbart skönt! Styrde in den andra bröstvårtan mellan Antons läppar. Han sög girigt in bröstvårtan. När båda killarna sög på bröstvårtorna kände jag att nu skulle den där känslan infinna sig snart. Känslan att jag skulle få orgasm.

– Härligt!Det går för mig snart! Sug! Sug,stönade jag.

Jag kramade soffans ryggstöd bakom deras axlar. Knogarna vitnade på mig. Kroppen blev spänd. Som en båge där jag stod lutad över dom. Kände orgasmen komma allt närmare när dom sög mina bröstvårtor. Då kom orgasmen som en lavin över mig och fick det att rycka i hela kroppen. Jag tryckte brösten hårdare mot deras ansikten. Det svartnade för mig och ryckningarna bara fortsatte medan dom fortsatte suga. Till slut klingade orgasmen ut och jag föll ihop över killarna.

Jag låg där en bra stund. Satte mig sedan på soffan mellan dom.

– Så skönt ni gjorde det för mig, sa jag med en rysning.
– Älskar dina bröst, sa Janne och båda killarna kramade mina bröst.

Jag strök Janne över shortsen och kände en reslig grov sak som behövde min hjälp. Lika var det för Anton. Jag tog av mig mina bikinitrosor och bad killarna ta av sig. Jannes kuk sprätte upp och den var lika lång och grov som jag fantiserat om. En underbar kuk! Mycket större än min mans. Antons kuk var lång men smalare. Fast den såg fin ut den också.

Jag hade sett på porrfilm där tjejer tar en kuk i vardera handen. Det hade varit en hemlig dröm för mig att få uppleva. Jag satte mig igen mellan killarna. Tog Antons kuk i handen. Jag nådde lätt runt men den var lång och skön och jag kände in hela längden med handen. Sen tittade jag på Jannes. Grep tag runt hans kuk. Det var med svårighet som min hand nådde runt! Den var tjock! Och lång. En riktig porrfilmskuk!

Jag satt med en kuk i vardera handen. Bara njöt! Kramade kukarna med masserande rörelser. Killarna stönade. Jag runkade båda kukarna långsamt. Retsamt. Oh, vad skönt det var med en kuk i vardera handen.

– Får jag spruta på dina stora bröst, flämtar Anton.
– Det vill jag med, du har så underbara bröst så man blir galen, stönar Janne.

Det var inte riktigt vad jag tänkt mig. Hade velat haft Jannes kuk. Insåg att de båda killarna säkert skulle kunna igen om ett tag. Jag skulle få mitt knull med Jannes stora kuk. Men lite senare. Blev upphetsad av tanken att dom ville spruta på mina bröst. Jag skulle känna mig som i en porrfilm.

Jag satte mig på knä på en bänk där brösten kom i samma nivå som kukarna. Tog tag i kukarna och runkade dom båda. Jag var jätteupphetsad! Två unga läckra killar som ville spruta över mina bröst! Jag verkligen njöt att få min dröm uppfylld att ha en kuk i vardera handen! Killarna stönade och flämtade. Jag hade makten i mina händer. Det var jag som styrde när dom skulle komma. Märkte att det var nära för dom båda. Kände hur kukarna blev allt hårdare. Det stora ollonet på Jannes kuk var blålila och Anton skälvde i kroppen.

Jag ville få båda att komma samtidigt. Då började Janne också skaka i kroppen. Det var nära för dom båda. Väldigt nära! Det rann från fittan av upphetsning! Jag flämtade och såg i båda killarnas ansiktsuttryck att det skulle gå för dom när som helst. Jag runkade båda kukarna med krävande djupa tag. Drog omväxlande fram ollonet på dom båda så det spände i kukarna. Stannade upp så ett tag. Runkade sedan igen med de krävande djupa runktagen. Då kom det ett väldigt sprut från Janne över mitt ena bröst. Då kom Anton också och sprutade kraftigt på mitt andra bröst. Sen pumpade killarna ur sig kaskader av kraftiga sprut över brösten och kukarna rykte och slet i mina händer av de våldsamma spruten. Jag tömde killarna helt över brösten. Det var en oerhört upphetsande upplevelse.

Killarna tittade på mina nedsprutade bröst efteråt. Det var det skönaste dom varit med om, sa dom. Vi pratade en bra stund medan sperman rann över mina bröst. Jag kände mig som en porrstjärna. Sexig och åtråvärd. Killarna tittade uppskattande. Tyckte jag var häftig och läcker. Jag blev bara kåtare. Vi gick sen in och duschade tillsammans. Tänkte lite på min man som var utomlands. Det gav mig nästan ytterligare njutning att tänka på honom samtidigt som killarna var med mig i duschen.

Tittade på Jannes kuk när vi duschade. Kunde inte låta bli den. Gick ned på knä och sög den grova kuken som nästan inte gick in i min mun. Lite svårt först. Sedan gick det bättre att suga den stora kuken. Det var härligt att ha den i munnen! Snart hade jag fått den styv igen.

Vi gick in i ett rum. Jag bad Janne sätta sig på en stol. Kuken stod rakt upp på honom. Fittan var helt uppsvälld av kåthet och det rann från fittan. Jag satte mig grensle över honom och skulle rida honom. Styrde in kuken mot fittan. Förstod att den kanske skulle kännas för stor men jag bara måste ha den. Jag tryckte mig långsamt över kuken och kände hur den sprängde ut fittan så mycket det bara gick. Jag stönade av njutning och lät fittan sluka mer och mer av den stora kuken. När den nådde längst in satt jag bara stilla och flämtade. Det var så overkligt skönt i fittan att jag var på väg att få orgasm fast jag bara suttit helt stilla. Då ställde sig Anton framför mig och ville att jag suga hans kuk som fortfarande var slak. Jag satt helt stilla och sög Anton. Min orgasm var så nära. När jag kände att kuken växte i min mun och blev hårdare och hårdare och längre och längre tänkte jag börja rida Janne men då fick jag orgasm! En helt underbar orgasm där jag kände hur fittan kramade och krampade runt Jannes kuk. Tror jag skrek högt under orgasmen.

Jag satt stilla med kuken i munnen efter orgasmen. Kände att både Janne och Anton ville mer efter en stund. Sakta började jag rida Janne. Underbart att rida den stora kuken! Samtidigt sög jag Anton där kuken nu blivit stenhård. Snart var jag galet kåt. Red Janne allt fortare samtidigt som jag sög Antons kuk. Kände att jag snart skulle få en ny orgasm. Gillade att suga Antons långa kuk. Den var smal men lätt att suga. Jag sög honom så djupt jag kunde. Långa djupa tag. Red samtidigt Janne. Nu stönade Janne. Kändes som hans kuk blev ännu styvare i mig. Min orgasm var nära. Anton flämtade allt snabbare och sprutade i min mun. Det var härligt att känna kukens ryckningar min mun och jag sög girigt i mig hans säd. Då gick det för Janne och jag kände kukens ryckningar i fittan samtidigt som Antons kuk ryckte i min mun. Underbart att känna hur båda killarna kom i mig samtidigt! Då fick jag en ny orgasm! Så stark och kraftig att tiden liksom avstannade.

Vi åt kvällsmat ihop. Satt nakna under hela middagen. Killarna behandlade mig som en gudinna. Vi hade sex igen på alla möjliga sätt. Jag fick en till fantastisk bröstorgasm!