Knullsugen tjej söker en erfaren man

Knullsugen tjej med stora bröstHej där! Jag är en 24-årig Knullsugen tjej som är väldigt kåt och söker en erfaren man som kan tillfredsställa mig. Jag är lite trött på yngre killar som inte vet vad de gör, så nu söker jag efter en äldre man som har mer erfarenhet och vet hur man hanterar en kåt tjej som mig.

Jag är 168cm lång, har en kurvig figur, stora bröst och en fast rumpa. Jag är alltid rakad och redo för att ha sex när som helst på dagen. Jag gillar att experimentera och prova nya saker i sängen, så om du är öppen för nya idéer så kommer vi definitivt ha det kul tillsammans.

Jag är öppen för en längre sexrelation med en man som kan göra mig tillfredsställd och som jag kan lära mig av. Jag behöver inte en pojkvän eller en livspartner, men jag behöver en man som kan hålla jämna steg med min kåthet.

Jag vill träffa en man som är mellan 35 och 50 år, och som vet hur man behandlar en kvinna. Du ska vara vältränad och välklippt, och ha en god hygien. Du måste också vara villig att använda kondom vid våra möten.

Bor i Stockholm och söker någon i närheten, men jag är också öppen för att resa för rätt person. Om du är intresserad av att träffa mig och se om vi kan ha kul tillsammans, så tveka inte att skicka mig ett meddelande. Jag ser fram emot att höra från dig snart!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *