Kåt kvinna med stora bröst söker kille

Mina stora bröstHej alla.

I helgen kommer jag på besök i Göteborg och söker därför någon med stor och grov kuk som uppskattar en tjock kvinna med en tight fitta, som dessutom ÄLSKAR sex. Skulle gärna träffas i helgen om intresse uppstår. Om ni inte har bild på er sida så kommer jag INTE svara. All sex sker med kondom.

Jag själv är 1.64 lång, mörkt hår, stor härligt go kropp med stor mage, mjuka stora bröst, små bröstvårtor som älskar att bli slickade på, 100C i bh-storlek, 125kg och rakad, tight o våt fitta. Älskar att ge mig hän o stönar mycket under själva sexakten. Det är enbart vaginal och ”vaniljsex” jag söker. Gärna missionären eller bakifrån 😉

Eftersom jag är upptagen, så bör en träff ske så diskret som möjligt

Gillar att suga, går i gång på att mina bröstvårtor blir väl omhändertagna av både mun och tunga.

Jag rider inte och gillar inte att bli slickad samt gäller kondom oavsett vad

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *